Monday, April 07, 2008

Yea Yea dapat pegi jalan

Assalamualaikum & Goodday

i am going on for course today until wednesday. Now waiting for my ride to Lumut. Oh ye...the corse is at Pangkor ok.

It's a much awaited break from the office lah. Just lepak2 with friends and offcourse listening the lecturer. It's a financial course by the way. This should be an interesting one :)

Ekceli i wanted to write about last Akademi Fantasia's concert. But i think it's gonna take too much time la. So mebbe after i got back from Pangkor la. Anyways, just to quote Adlin Aman Ramli : 'untuk budak-budak muda yang baru nak belajar pasal rock, ROCK SEMEMANGNYA UNTUK ORANG LAMAAA!!!!!....
ehehhehe....terkenang kisah dolu2... :P

nana & yatt masuk paper hari nih. check it out ok. it's on NST's Tech & U pull out. Page 17.

ok la peeps. gotta go now. chiow!!!!

4 comments:

Anonymous said...

askm. bukan nak komen, saje bagi pandangan. banyakkanlah masuk gambar dalam blog ni. kekadang aku bukak blog ni sbb nak tgk muka aniem dan anak2 korang tapi asyik text je. hehehe

Nadia said...

beb, ko nak komen psl itu mama bantai lagu metallica seround tu ke?..hehe..bagi aku la kan, alangkah indahnya dunia ni kalo amai org faham maksud sebeno di sebalik "rock"..;-)tu je.

Azrul said...

anonymous > eheheh...kalo la ko tau condition pc aku nih...baru ko paham sbb apa aku tak letak gambo. but dont worry, the pics will come

nana > aku nak komen byk sebenornya. mama rina kira ok la. tp kalo nak letak dia sama level dgn metallica punya performance tu dah lebih sgt la...

Azrul said...

anonymous > eheheh...kalo la ko tau condition pc aku nih...baru ko paham sbb apa aku tak letak gambo. but dont worry, the pics will come

nana > aku nak komen byk sebenornya. mama rina kira ok la. tp kalo nak letak dia sama level dgn metallica punya performance tu dah lebih sgt la...