Wednesday, May 28, 2008

Expired

Assalamualaikum and Goodday
.
Lesen aku dah mati siotttt....
.
I found out about this last nite. It expired on May, 22nd (bday sapa ye on the 22nd tuh :)). Maannnn....I've been driving without a licence for 6 days now. Luckily, en polis didnt stop me. But never push your luck too far rite? I'll make sure to renew it during lunch nanti. This time i'll pay for three years straight!!! Eh...brapa hinggit eh stahun?
.
Btw, my wife ponye driving licence pon expired jugak....ahahahhaha....ekceli dia yg raise the issue, lucky she did, if not i couldnt care less to check my expiry date. Anybody want to sponsor for my licence fee???...ehehehhe

6 comments:

klynnismail said...

Eh.. samalah kita. I realized 2 days ago that my licensed had expired 3 weeks ago. Boleh tak?

ajezack said...

driving license aku mati on the 18th May.. sampai sekarang aku tak renew..sbb malas nak kuarkan duit dlm account boleh? hehehehe.. maklumla aku mengamalkan cashless transaction..sume online jek.. boleh renew online tak azrul? cobe ko check sket..

Amy said...

Hahhhaha perkara biasa tu... aku dgn Zul selalu jek terbabas 2-3 hari. The worst was last year I think, terbabas 3 bulan tak sedor. Adoih, terus renew 2 tahun. So aku punya expire next year hihiih..

Azrul said...

klynn > bese la tu. bukannye ari2 kita nak tgk lesen, tul tak?

aje > kalo ada online dah lama aku buat aje. tp patut raise la ko nyer idea nih.

amy > smalam aku renew 3 tahun terus. tp apsal rm92 eh? setaun bapa hinggit sebnarnya nih?

klynnismail said...

azrul, setahun 30 hinggit. tapi rasa kalau renew kat Post Office dia charge 2 hinggit utk kad/laminating tu.. or smtg like dat.

Sbb I always tot kena bayar RM2 utk kad tu.. rupanya kalau kat JPJ tak payah.

ydp_azlan said...

Alamak rol.... tak kan ler sibuk sangat sampai terlepas plak due date lesen tuh. Pe pun... apa citer ko? Dah ada news ke mana ker? Aku kena stay ler. Bos aku tahan tak bagi pegi... waa......