Friday, June 25, 2010

Tag Anak-Anak

Got tagged by Yanti. Here goes.....


Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan girl or boy?
2. Dua2 boy

Bila perancangan anda untuk menambah anak?
Bila yang nombor dua tu masuk 3 tahun

Nyatakan nama anak anda dan makna dalam Islam?
Alif Hafi - Sahabat karib yang mulia
Akif Wafi - Seorang memberi penumpuan & setia

Siapakah yang memberi nama anak anda?
My wife and myself

Dari mana tercetusnya idea untuk memberi nama anak anda?
Err...bukan ke baby kalo lahir memang kena bagi nama

Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata, apakah nama yang akan anda berikan?
I'll cross the bridge when the time comes

Bagi yang mempunyai anak lebih daripada seorang, nyatakan jarak umur anak2 anda?
3 tahun ++

Bagi kelahiran anak anda yang akan datang, anda mahu girl atau boy? Nyatakan sebabnya
Girl sebab takde girl lagi

Apakah ciri persamaan anda dan anak anda?
Kitorang lelaki :)

Upload gambar anak2 anda
Alif n Akif >

4 comments:

Yanti Arshad said...

azrul,

thank you so much, really appreciate it.

klynnismail said...

Alah comelnya. Little boys kalau pakai baju belang² mmg comel.
Hehehe.. aku jelah rasa. Sbb tu anak aku semuanya baju berbelang.

Nomee said...

Anak-anak kau sekarang sgt sgt rupa bapak dia...

Azrul said...

Yanti> No prob

Klynn> budak2 pakai apa pon comel la

Nomi> Tq. Aku tau ko nak cakap diorang hensem cam bapak dia. ahahahhah