Thursday, August 14, 2008

Wedding Pics

Assalamualaikum & Goodday
.
My sister got married on 08.08.08. Yeah, I know, the hottest date of the year. But believe me, never ever choose a popular date. On the same date, there were 10 other couples waiting to get married. So the nikah ended at around 10.45 pm. Imagine, punya la lapar orang yang menunggu tu.
.
Anyways, here are the pics. Click to enlarge ok.

The Pelamin
The Hantaran
sebab takde orang nak snap gambo aku, aku snap sendiri je la
Hi Mama!
Peace!!
Alif Hafi and his cousin kena jadi flower boy & girl
alif hafi perasan hensem la tu
panasnyeeee
with the bride



lupa nak training camne baling bunya tuh...main belasah je



ok...jangan sepah2 ahh....kutip balik

abih dah
pengantin
the cake
mama & akif wafi
nak balik dah

5 comments:

klynnismail said...

1. the pelamin tersangat cantik.. saya suka.

2. jgn cuba ambil gambar sendiri lagi..muka anda menjadi terlalu bulat.. heh. Peace!

Amy said...

Love the pink & green combination. Cantik! Oh saya mmg suka tengok wedding pictures. Alif Hafi sangat handsome dlm tux. Akif Wafi punya kelebaran pipi sama dgn Akif Iman my nephew..tak puas2 cubit sampai dia nangis hehehe...

Azrul said...

klynn> ahahahha....memang muka aku bulat ponnnn

amy> eheheh....nampak sangat laki and perempuan lain taste dia kan....aku rasa pink & green macam tak kena je....:)

salman ® said...

aku ada 2 komen.

1. bini ko makin lawa. ahahahahah
2. cepat giler anak no.2 ko membesar. ko bg makan apa ni wei.

Azrul said...

tokman> ahahhah....aku tau ko nak cakap aku maik hensem kannnn....anak aku memang lahir besor la man....