Wednesday, August 27, 2008

Seremban & Melaka pics

Assalamualaikum & Goodday
.
Initially, I tot to upload these pics in my FB. But then, Mama too wants to upload into hers. So I decided to put it here. Ni gambar masa wedding adik aku kat Seremban and pics jalan-jalan in Melaka. Click to enlarge ye.
.
.
Tukang bawak hantaran
Panas!!

Masa ni Akif terkezut dgn bunyi kompang
masamnyaaa


Alif yang tengah lapar
Aku pon lapar gak, tp kontrol la beb
Self potrait mode
my makciks & pakciks
ALif ready to go to the pool
Hi!
'pinjam la kejap abang'....'TAK BULEHHH'
'alaa....akif nak pinjam kejap je...'
'jom la kita share-share'
baca paper lagi best ah
makan@cultural food village@Bandar Hilir
ABC Mango
@dataran pahlawan
what's up....

gayat...
Akif, Bibik, Alif & Opah
Sukanya Alif nak main game

Tido jap.....
Shopping time
Sementara tunggu mama shopping aku amik gambo sendiri :)

Alif takut tapi nak juga snap dgn gajah tu
Alif & Nabil
@A'Famosa Waterworld





Dah check out baru teringat nak amik gambar kat hotel



5 comments:

Amy said...

ok la post gambo kat sini, bleh gak aku yang takde facebook ni tengok :P. Aku rasa Alif ikut rupa wife ko, Akif ikut rupa ko...ekkke suka gambo Alif yg buat muka masam tu...alalalla, rasa nak picit pipi dua2 belah..
Bonus sebulan nampak? Congrats!

Azrul said...

amy > suka la wife aku kalo ko cakap alif ikut muka dia. sbb stakat ni majoriti orang kata dua2 tu ikut muka aku.

Mungkin bonus gomen tak sebanyak private. Tp sebulan pon jadi la drpd xde langsung tul tak.

salman ® said...

hoih..aku penah gak naik yg melongsor kt a famosa water werld tu. time turun...rasa menyesal habis. dah la tak berbumbung..rasa nak tercampak. ampesss

Nomee said...

Hallo! dah bersawang blog ni dah.... tak kan nak tunggu raya kot...?

Azrul said...

tokman > betul tokman. memang scary, aku dah gelabah dah ari tu. rasa cam dah tercampak keluar je. aku rasa sapa ada sakit jantung mau mati gak tu

nomee > amboiiii....balas dendam nampak....ahahahha....jap la...nanti aku update eh....