Friday, June 12, 2009

Alhamdulillah

KEPUTUSAN PERMOHONAN HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN (HLP) SESI 2010
JABATAN PERKHIDMATAN AWAM



Nama Penuh    AZRUL SANI BIN IBRAHIM
Bidang     STRATEGIK / KESELAMATAN
Peringkat    SARJANA
Negara    AMERIKA SYARIKAT
Status    BERJAYA
Jawapan    TERIMA

12 comments:

klynnismail said...

Ini mengikut jejak nazrol (if you remember him.. tak, kot?) la ni..

He said, one of the reasons kenapa dia nak dapat was masa adp4 dulu tak dapat fly. Dia kata, aku boleh guna modal yang sama masa aku interview.

Anyhow, Congratulations!

aishah said...

tahniah. nak pi buat master ye

Abang Awan said...

Alhamdulillah... syukur. Wish you all the best bro! Aku concept paper pun tak buat lagi... ingatkan nak try gak for year 2011...

Amy said...

Congrats Azrul..you deserve it! Happy gua. All the best wokehh.

Ghaz Sanusi said...

wah ... ammarikaaa. terliuqq aku .
;p

good luck

-ghaz

Munie said...

tahniah!!!! Bila nak pi wei?

Azrul said...

Klynn> Aku guna modal yg sama gak :)

Esah > Yup master

LAn > cuba bang jgn tak cuba

Amy > Thanks Amy!!

Ghaz > tak sangka aku ko pon baca blog nih. Ko jgn pi correctkan grammer aku dah la :) anywas, tq bro

Munie > Insyaallah next year.

zyrin said...

congrats!

doakan aku mempunyai kekuatan untuk apply tahun depan, ek. chaiyok!

Nomee said...

Tahniah Azrul. Good luck!

Azrul said...

muzie > tq beb. apply jgn tak apply

nomee > thanks nomee!

salman ® said...

wahh..amarika. tahniah.
brapa tahun ni beb. harap timo ke sana selsema babi tu dah takde..ehehe

Bahau Otai said...

Wa komen kat blog gua...